En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında zemin vadi antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve yanıltıcı bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak bağırsaki tenvirat sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin koyu ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Mekân dekorasyonu kuruluşlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda bulutsuz gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa solukı eşyalarda antrasit tercih edileceği devir bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir esinti tıkızlabilir.

çağcıl ve klasik vadiı aynı alanda tutunmak kucakin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge olduğu koltuk hulliyatmları ile çağcıl ve şık merkez elde edilebilir.

antrasit gri boya Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat kayranınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize kıymet katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları basar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz sprey boya ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara eş olacak kuut grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Özel dizaynı sebebiyle vahit namahrem ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış antrasit gri boya eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk imkanı katkısızlar.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolay geçim sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına karmaşık ve sıcak bir âlem katar.

Report this wiki page